EVENTlicious ~ Organizator Evenimente ~ Anamaria Ionescu și Mihaela Preda

Prietene de câțiva ani buni și frumoși, Anamaria Ionescu și Mihaela Preda și-au unit forțele, imaginația și creativitatea pentru a trasforma cele mai importante momente din viața unui om în realități desprinse din poveștile cu prinți și prințese.

Cum a luat naștere proiectul EVENTlicious?

În decursul ultimilor ani, atât eu cât și Ana am organizat diverse evenimente personale, așa că organizarea unei agenții de evenimente împreună a venit în mod firesc, mai ales că avem gusturi asemănătoare și ne completăm foarte bine. De la început ne-am împărțit sarcinile: împreună facem conceptele, Ana se ocupă de design, iar eu de partea de organizare. Lucrăm în echipă și ne susținem una pe alta. 

Aveți ca scop organizarea celor mai frumoase și emoționante evenimente din viața unui om. Le organizați întotdeauna împreună, însă se întâmplă să aveți fiecare în parte o preferință anume? Spre exemplu, una pentru nuntă și alta pentru botez.

Unul din motivele pentru care ne-am dorit să realizăm o firmă de evenimente este și pentru că avem de-a face cu oameni fericiți, iar noi suntem parte din ziua lor specială și contribuim la bucuria acelei zile. Știu, sună clișeic, însă toate evenimentele sunt frumoase, mai ales când rezonezi foarte bine cu clienții și conceptul evenimentului lor. 

Nunta și botezul sunt două dintre evenimentele pentru care sunteți solicitate. Ce alt tip de evenimente vă face plăcere să organizați? Poate petrecerea burlăcițelor sau… petrecerea burlacilor :)

Planificăm și organizăm toate tipurile de evenimente, atât personale (nuntă, botez, aniversare, cerere în căsătorie etc) cât și corporate (petrecere de firmă, petrecere de lansare a unui produs nou, etc). Fiecare petrecere are un farmec aparte, pentru că mergem mult pe personalizare în funcție de client sau temă, deci toate sunt unice. Evenimentele corporate sunt mai formale și nu pun atât de mult accentul pe design, însă încercăm să aducem și aici un input creativ.

Cum decurg pregătirile pentru un eveniment? Cât durează și ce presupune?

În funcție de tipul evenimentului, pregătirea poate să dureze de la 1 an, la câteva săptămâni. Primul pas pe care îl avem în vedere este să încercăm să cunoaștem cât mai bine clientul, așteptările lui vis-a-vis de eveniment, dar și bugetul alocat acestuia. Punem mult accentul pe personalizare și inedit, de aceea încercăm să creionăm concepte cât mai aproape de dorințele clienților, dar și cu un trademark #EVENTlicious. 

De unde vă inspirați? Sau ce vă inspiră?

Viața de zi cu zi, diversele locații pe care le vedem în drum spre întâlniri sau în vacanță, oamenii cu care interacționăm sunt surse de inspirație. 

Ce ar trebui să știe o persoană care vă angajează? Care sunt cerințele voastre?

Relația organizator evenimente – client presupune o mare doză de încredere și deschidere reciprocă, mai ales când vorbim de evenimente personale. Ne dorim clienți care să ne inspire și care să ne dea “aripi” să le transformăm visurile în realitate. 

Aveți un stil al vostru, stilul EVENTlicious, sau vă mulați după preferințele clienților?

În toate evenimentele pe care le organizăm încercăm să aducem touch-ul #EVENTlicious prin atenția la detalii, adaptat, firește, la preferințele clienților. 

Cărei celebrități din străinătate v-ar plăcea să îi organizați nunta?

Ne-ar plăcea mai mult să organizăm o nuntă într-o locație specială, gen lacul Como, Toscana, Valea Loarei sau Hong Kong. Peisajele sunt de vis, foarte versatile și inspiraționale. Și nu ne-ar deranja să fie și o celebritate prin preajmă :))

 Urmărește activitatea EVENTlicious pe Facebook și Instagram!