“Să ținem minte că fiecare dintre noi are o esență proprie” [Dana/Stellar Rhapsody]

Pe Dana (stellar.rhapsody) o urmăresc peste 200.000 de tineri, fete și băieți, pentru cei mai mulți dintre aceștia fiind un adevărat role model. Tinerele își doresc să se îmbrace ca ea, să se îngrijească ca ea, să aibă parul și silueta ei, dar și să fie iubite așa cum este iubita ea, în timp ce băieții visează la… o iubită frumoasa, pasionată și pasională cum este ea. Nu este deloc de mirare – are tot ce îi trebuie!

De curând, Dana și-a lansat prima colecție de haine, iar eu mi-am dorit să aflu mai multe despre acest prim pas important și ce alte planuri are. Așa am aflat că în curând o să debuteze în muzică, printr-o colaborare cu Azteca (wow! wow! wow!). Dar hai să vedem ce mi-a răspuns!

În primul rând, vreau să te felicit pentru prima ta colecție oficiala de haine (pentru cine nu știe, ai colaborat în trecut cu Neira și Axel 113). Mult succes și să fie începutul a ceva ce o să dureze mulți ani de acum înainte!

www.stellarstudios.ro

Spune-mi, Dana, de ce o colecție de haine? De ce nu un parfum sau o linie de cosmetice?

Cred că am ales să mă exprim prin haine deorece este o pasiune de a mea de când mă știu, îmi amintesc când aveam 5 ani și îi luam mamei mele pantofii și hainele și mă jucam Dress Up. Și, cumva, de data asta am decis să fiu complet detașată și independentă când vine vorba de producția hainelor, design-ul, fitul și orice fel de decizie, și mă bucur că am reușit să iau totul în mâinile mele și să creez ceva de la zero care să mă reprezinte 100%.

Ce te-a inspirat în crearea modelelor?

Am fost inspirată de ce îmi lipsește mie în gardrerobă. Pentru prima colecție am decis să fac cele mai esențiale produse care pot fi purtate și peste 10 ani, ceva clasic și timeless. Și cel mai important a fost să fie materiale de calitate, iar pentru asta m-am plimbat prin magazine de textile ca să găsesc cele mai potrivite materiale, deci, în esență, m-am inspirat de la nevoia de un ‘staple’ care trebuie să fie prezent în garderoba oricui.

Sunt piese vestimentare îndrăznețe, ar spune unii adulți, așa că te întreb: cui i se potrivesc hainele gândite de tine?

Mie, sincer, nu mi se par îndrăznețe; eu oricum sunt foarte confortabilă în pielea mea și nu mă deranjează să-mi pun în evidență corpul, dar pentru mine e mai mult vorba de confort și utilitate. Am creat această colecție cu gândul că o poate purta toată lumea, am ales să am un spectru de mărimi foarte inclusive, ca să și ia oricine, și, pe lângă asta, am și haine de bărbați, care, logic, pot fi purtate și de femei, adică unisex. Nu există vreo limită în această colecție.

Ai emoții? Ce așteptări ai?

Sincer, chiar am emoții! Tot parcursul acestui journey a fost plin de emoții, deorece e un blessing and a curse, să fii tu total în control asupra produsului final, e multă presiune. Eu sunt și perfecționistă și atunci, îți dai seama că mă apucă gândurile… dar am mare încredere în această colecție deoarece știu fiecare detaliu, fiecare gând și efort depuse ca să le pot crea. Prefer să nu-mi fac așteptări, deci que sera sera.

Tu ce crezi: haina face pe om sau omul dă personalitate hainelor?

Normal că omul dă personalitate hainelor, energia unui om se simte indiferent de ce poartă.

Ce urmează? Cât de departe vrei să ajungi?

Pe viitor aș vrea să mă extind din ce în ce mai mult în lumea asta a design-ului și să creez multe colecții care să definească perioade din viața mea. Pe lângă asta, o să lansez o piesă cu mine și Eddy în curând, și abia aștept să mă dezvolt și pe partea asta artistică. Abia aștept să văd ce îmi aduce viața.

Am un proiect în desfășurare care vorbește despre iubirea de sine, iar eu cred cu tărie cu există o legătură strânsă între self-love și hainele pe care le purtăm, implicit accentul pe care îl punem pe aspectul fizic. Pentru fetele care te urmăresc, care îți vor îmbracă hainele și pentru care reprezinți un model… cum pot avea mai multă încredere în ele și cum ajung să se iubească mai mult?

Mereu zic chestia asta oamenilor care îmi pun genul acesta de întrebări – este un journey să ajungi să ai încredere în tine și să te iubești, și fiecare are ritmul lui. Cred că cel mai important este să-ți vorbești frumos și să fii gentil cu tine, pentru că eu cred foarte mult în legea atracției și atunci dacă vorbești urât despre tine, începi să crezi asta, și de multe ori radiezi aceeași energie. E important să ținem minte că fiecare dintre noi are o esență proprie care nu poate fi înlocuită sau copiată. Și când începi să crezi asta și s-o înțelegi pe deplin, trăiești altfel. Și pe lângă asta, e normal ca atunci când ești o fată tânără să simți acea presiune a societății să fii intr-un anume fel, să te îmbraci intr-un anume fel, să vorbești intr-un anume fel etc., dar eu cred că este vorba de timp, dar și de autocunoaștere și acceptare.

Tu ce iubești la tine?

Eu am început să iubesc lucrurile pe care le uram în trecut la mine, iar asta mă face să mă simt foarte mândră și mulțumită, și dă dovada că în timp am început să mă apreciez mai mult. Îmi place că sunt loială și că iubesc foarte intens și sper ca lumea din jurul meu sa simtă asta. Îmi place că am reușit să depășesc niște momente sau niște preconcepții despre mine și trăiesc cu mai puțină frică în fiecare zi și nu mi-e rușine să mă exprim.

În spatele unei femei de succes se află… ea însăși sau un bărbat care are încredere în ea?

În cazul meu, ambele. Sunt foarte norocoasă să am lângă mine un bărbat care are atâta încredere în mine și care m-a susținut din prima zi și mereu mă încurajează, este un privilege să ai parte de așa ceva de la o vârstă tânără, deoarece mi s-a dat un exemplu foarte clar de relație sănătoasă, în care ambii creștem și ne dezvoltăm împreună. Ambii vrem să câștige celălalt mereu și sunt convinsă că m-a ajutat și în acel self-confidence. Eu voi fi oricum mereu aici pentru mine, deci la bază sunt eu, dar relația mea cu Eddy m-a ajutat enorm și sunt foarte recunoscătoare pentru el și energia lui care îmi amplifică fericirea zi de zi.

Pe final.. la ce visezi cel mai mult?

Visez la o viață sănătoasă, plină de amintiri lângă oamenii mei. E atât de simplu. Pun valoare în momente reale, în care îmi este reamintit cât de frumoasă e viață și cum lucrurile mici sunt cele mai importante. Pe plan de carieră, aș vrea să simt libertatea pe care o simt acum, să fac orice chestie pe care mi-o imaginez și să o fac până la capăt și cu succes.

Urmărește-o pe Stellar (Dana) pe: INSTAGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *