Ar trebui să fim mai deschiși și să ne respectăm mai mult [Lee Heart]

Întâlnirea cu Cătălina/Lee Heart a fost acea întâlnire care te face să zâmbești de fiecare dată când îți reamintești momentul. Este o persoană care transmite multă, foarte multă energie pozitivă, te molipsește cu veselia ei și la final îți oferă o îmbrățișare puternică de care, spun eu, fiecare om are nevoie ca să se simtă special.

Lee Heart/CĂTĂLINA… una dintre cele mai bune voci feminine… este o plăcere să te cunosc. Am aflat că ne pregătești o surpriză. Lucrezi la un proiect individual, asta înseamnă că vei lansa un album?

Pentru început, voi lansa un single. Am început să lucrez de ceva timp la noul meu proiect, sunt deja structurate câteva piese care imi plac foarte tare și sper ca anul ăsta să reușesc să lansez ce mi-am propus. Nu mă gândesc să lansez un album momentan, primul pas va fi cu siguranță lansarea unui single.

În cartea “Osho – meditații pentru oamenii ocupați” scrie așa: “Ideea de succes te chinuie. Ideea de a reuși este cea mai mare calamitate din istoria umanității. Succesul înseamnă că trebuie sa fii în competiție, să lupti. Cu scrupule sau fără scrupule, nu contează. Odată ce atingi succesul, totul e în regulă. Succesul este esențialul. Chiar dacă reușești prin mijloace murdare, odată obținut succesul, orice ai făcut este automat acceptat.”

Nu sunt sigură dacă sunt de acord cu asta. Mi se pare că este un pic cam dur. Cred că este adevărat, probabil trebuie să treci peste orice, sub orice formă, ca să ajungi unde dorești, eu personal nu sunt genul ăsta de persoană… din păcate sau din fericire. Mă bazez mai mult pe lucrurile umane, pe emoție și nu pe duritate. Ce spune citatul este adevărat, dar întrebarea este: Vrei să faci asta doar ca să ai succes?

Ce te face fericită acum? Care sunt micile plăceri ale vieții care te motivează?

Mă face fericită timpul liber, momentele în care reușesc să ajung din nou la mine, să mă conectez cu mine. Mă bucură momentele în care mă rup de București.

Nu ți se pare că suntem tot mai mulți care tânjim după liniștea asta?

Acum că îmi zici de treaba asta, cred că așa este. Cel puțin în jurul meu sunt foarte multe personae care aleg să iasă din București, să meargă undeva să se relaxeze.

Mă gândesc, totuși, că un artist este oarecum obligat să rămână blocat în agitație.

Ceea ce este foarte ok, rămâi permanent conectat cu oamenii, îți iei energia de care ai nevoie. Dar și momentele de liniște sunt foarte bine-venite.

Mi-e dor de energia de pe scenă… Dar ca să poți da toată această energie, e nevoie să ai momentele tale de liniște cu tine.

Acum că weekend-urile nu le mai ai ocupate cu concerte, ce activități ai?

Sunt o persoană destul de activă și nu prea reușesc să stau acasă. 😊 Îmi place să mă plimb, îmi place foarte mult să călatoresc, să mă întâlnesc cu oameni, să descopăr noi locuri unde să îmi beau cafeaua, îmi place să merg cu cortul în locuri frumoase, obișnuiesc să merg la sală, să particip la concursuri, de exemplu, acum câteva săptămâni am participat la Spartan Race, în Brașov.

Ar trebui să ne înveți și pe noi, cei care lucrăm la program fix, cum să facem să ne păstrăm energie și pentru alte activități și să nu ne plafonăm.

Cred că ar trebui să fim puțin mai deschiși și să ne respectăm mai mult pe noi înșine, pentru că este foarte ușor să alegi des varianta în care zici “Nu, astăzi sunt obosit, astăzi nu fac nimic”. Cred că important este să prioritizăm lucrurile și să punem în aplicare tot ce ne face fericiți.

Care sunt cele mai frumoase amintiri din perioada Radio Killer? Ce te satisfăcea atunci?

Faptul că cele mai multe concerte le-am susținut în afara țării și astfel călătoream foarte mult, am ajuns în locuri superbe, am interacționat cu oameni de diferite naționalități și cumva a fost o experiență unică, înveți lucruri interesante. Și momentele de pe scenă bineînțeles.

Radiezi toată când vorbești despre muzică.

Da, mi-e foarte clar că asta trebuie să fac. O să fiu mereu înconjurată de muzică. Am început să studiez muzica încă de la 10 ani iar de atunci nu m-am mai oprit, face parte din mine.

Oamenii pe care i-ai întâlnit și cei cu care faci schimb de experiență, nu te-au dezamăgit niciodată, astfel încât să îți dorești să păstrezi o limită?

Înțelegerea este secretul. Dacă reușești să îți păstrezi calmul în anumite situații și să oferi întelegere, totul este ca și rezolvat.

Cum arăta o zi de duminică din copilăria ta?

Îmi petreceam weekend-urile la bunicii mei, eram mereu înconjurată de familie și prieteni. Am avut parte de o copilărie foarte frumoasă.

Care erau desenele tale preferate?

Tom și Jerry, clar. Și Copiii de la 402. 😊

Ce contează cu adevărat pentru tine?

Familia mea și prietenii. 😊

Am văzut că practici meditația. Este un subiect care mă interesează și pe mine personal și aș vrea să știu mai multe de la tine.

Nu pot spune că sunt expertă la capitolul ăsta. Pot să zic doar că ce fac eu, funcționează pentru mine. Am încercat meditația ghidată, pentru început este atât de folositoare. Cu timpul, dacă aplici tehnicile respective și reușești să te deconectezi 5-10 minute/jumătate de oră pe zi, cu siguranță te simți mult mai relaxat și mai binedispus.

S-a întâmplat ceva anume pentru care ai apelat la meditație sau pur și simplu așa ai simțit?

Sora mea m-a inspirat foarte tare în acest sens, apoi lucrurile au venit foarte natural.

Ai anumite locuri unde te refugiezi?

Dacă sunt în București, în weekend îmi place să merg să beau o cafea bună, este un habbit care mă încântă destul de tare în ultima vreme.

Spuneai că ai realizat că “atunci când îți dorești cu adevărat ceva, atracția aceasta pornește tot de la tine.” Ce anume ți-ai dorit și pentru că ți-ai dorit atât de mult s-a întâmplat?

Muzica. Când eram mică îmi doream foarte mult să cânt, să am un clip, și să îmi aud piesa la radio și iată că s-a întâmplat asta.😊

Și acum este ceva ce îți dorești la fel de mult?

Acum îmi doresc să îmi lansez noul proiect.

Există o piesă a altui artist pe care ai fi vrut să o scrii tu?

Ascult acum o piesă care îmi place foarte mult – Mahalia – Sober. Mi-ar fi plăcut să o scriu eu.

Îmi poți numi una sau mai multe piese care te-au motivat de-a lungul timpului, piesele alea nemuritoare care și peste 10 ani au aceeași putere asupra ta?

Este o piesă pe care o ascult des – Corinne Bailey Rae: Put Your Records On – este piesa care o să îmi dea un refresh de fiecare dată când o voi asculta, este piesa mea de suflet.

De ce crezi că avem nevoie pentru a zâmbi mai mult?

Am observat că oamenii se concentrează foarte mult pe lucrurile negative, este atât de ușor să ne concentrăm pe lucrurile negative. De obicei alegem să credem că lucrurile sunt așa pentru că așa sunt, așa se întâmplă, așa gândim, uite AȘA! Dar haide să încercăm să fim conștienți, să punem problema invers, ce mă face fericit, cum îmi doresc să se decurgă lucrurile pentru mine și nu ce NU aș vrea să se întample ș.m.

Ce te îngrijorează?

Consider că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple și când trebuie să se întâmple.

În viață trebuie să ne îngrijim de 3 aspecte importante: minte, trup și suflet. Cât timp aloci fiecăruia?

Cu siguranță sunt atentă la fiecare aspect, să reușesc să imi ofer tot ce am nevoie. Încerc să păstrez un echilibru între cele trei.

Dacă într-o zi , mergând pe stradă, L-ai vedea pe Dumnezeu zâmbindu-ți. Ce ai face?

L-aș lua în brațe.

Sursa Foto: Facebook  Instagram 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *