“Muncești mult ca să îi faci pe oameni să vadă dincolo de “Frumușelu’” [Jorge]

SCURTĂ DESCRIERE

NUME: George Papagheorghe

DATA NAȘTERII: 22 Iunie 1982

LOCUL NAȘTERII: Constanța

OCUPAȚIE: cântăreț, prezentator tv

Jorge.. cum se simte să fii Jorge? Persoană publică, cântăreț, prezentator TV, soț, tată și prieten.

Se simte extraordinar, dacă pui întrebarea așa. Însă toți suntem unici, fiecare are talentele și abilitățile lui/ei specifice. Eu îmi doresc să fiu mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un om mai bun în tot ceea ce fac.

Pe ce plan crezi/simți că excelezi? 🙃

Când sunt pe scenă, mă simt ca peștele în apă, poate că am și exersat mai mult în zona asta. Pe ce te concentrezi, acolo te dezvolți. Ca tată, mai am multe de învățat și de crescut, ca soț, nu mai zic… și apoi pe plan profesional. Am multe atuuri, însă mai am de lucru să mă autodepășesc.

Ai simțit vreodată panică când ți-ai dat seama de responsabilitățile pe care le ai?

Panică nu am simțit niciodată, pentru că mereu am știut că o scot la capăt. Am avut uneori stres și concentrare mai mare în anumite perioade. Au fost momente când nu mai știam ce fac “de mâine”, însă cu credință și încredere am văzut că respir, așa că am dat înainte.

Daaar.. spune-mi, te rog, cum se simte să fii unul dintre cei mai frumoși bărbați din showbiz-ul românesc? Este o calitate care femeilor clar le aduce beneficii. Cum e în cazul bărbaților?

Cred că e fix la fel. Clar sunt avantaje, mai ales dacă ești și cunoscut, oamenii au tendință să acorde mai multa atenție, însă, intervine preconcepția împământenită “e doar frumos” și apoi ai de muncit și mai mult ca să confirmi că ai ceva în tărtăcuță și în suflet. Când eram mic, mă simțeam foarte recunoscător și mândru că sunt frumos însă pe măsură ce înaintezi în vârstă, îți dai seama că nu contează asta și focusul trebuie să fie pe calitatea lucrurilor pe care le faci sau dezvolți.

Ai spus că te-ai săturat să mai auzi asta – că ești un bărbat frumos. Și că te-ai deghiza într-o maimuță urâtă pentru ca oamenii să vădă și dincolo de carcasă. Să înțeleg că ai multă frumusețea interioară?

Sunt un om empatic și iubesc să ajut. Sunt multe lucruri pe care le fac cu drag și nu au legătură cu showbiz-ul sau aspectul fizic. E multă muncă la mijloc ca să îi faci pe oameni să vadă dincolo de “Frumușelu’”.

Dar nu cumva oamenii de azi refuză din start să cunoască/se apropie de un om cu o înfățișare mai puțin frumoasă?

Cei până în 18-20 de ani acum, văd că nu sunt așa de impresionați de aspectul fizic. Oricum toate fetele care se dau frumoase pe Instagram, arată parcă la fel. Cele naturale și care știu să se bucure de frumusețea lor, oricare ar fi ea, fac diferența. Sigur în curând va apărea “naturalul”, e și normal să urmeze ca trend după atâta botox și operații estetice.

Mi se pare mie sau astăzi oamenii se aleg după aspectul fizic, numărul de urmăritori de pe Instagram și grupul din care face parte?

“În funcție de grupul din care face parte” – nu o să se schimbe niciodată. Îi văd pe oameni că parcă se întâlnesc din interes din ce în ce mai mult . Rar mai vezi oameni care să se bucure cu adevărat când se întâlnesc. Număr pe degetele de la o mână prietenii pe care îi am. Am păstrat prietenii cu care chiar îmi face plăcere să mă văd și să râd sau să evoluez.

Ce te inspiră să îți faci fiecare zi frumoasă?

Recunoștința. Mulțumirea fiecărui lucru existent în viața mea. În fiecare zi spun “Mulțumesc” pentru ceva ce observ că există, dar nu îl conștientizam. Gândurile astea te ajută să vezi partea frumoasă a vieții și e un antrenament al gândului să îl faci să vadă “pozitivul” din fiecare situație.

Atunci când viața a fost nedreaptă (pentru că avem și perioade de genul), cum ai reușit să te ridici? Unde ai cerut ajutorul?

Am o soție minunată cu care conversez ore în șir, însă atunci când situațiile au fost sau sunt mai profunde, apelez la profesioniști. Sunt recunoscător că am un hipnoterapeut excelent cu care lucrez frecvent.

Consideri că ești o persoană norocoasă sau că Dumnezeu te iubește mult și îți dă putere să deschizi uși?

Ești norocos dacă tu crezi cu adevărat că ești norocos. Dumnezeu ne dă putere dacă noi credem în Dumnezeu și că fiecare zi din viața noastră este o binecuvântare. Chiar dacă ziua aia “proastă”, așa cum o vezi, îți schimbă starea, tu ești cel care poți să o schimbi la loc, căutând partea pozitivă.

Te-ai simțit vreodată nedereptățit (profesional vorbind)?

De multe ori, însă, totul are un rost. Dumnezeu le aranjează cum e cel mai bine pentru noi. Nimic nu e întâmplător. Merg mai departe așa cum simt, știind clar că îmi ating scopul. Doar se ajustează “traseul”.

Ce ai să îți reproșezi?

Sunt multe, dar nesemnificative, dacă stai să analizezi. Nu te ajută cu nimic dacă îți reproșezi. Ba mai mult, încerc să văd “ce pot să fac acum?” ca să mă simt bine cu ce fac, am sau sunt.

Și.. ce iubeșți la tine/ce îți place cel mai mult la tine?

Că am mereu dorința să evoluez, să învăț, să inspir pe alții, să creștem împreună. Iubesc că sunt sănătos și fericit.

Dacă într-o zi, mergând pe stradă, în mulțime l-ai vedea pe Dumnezeu zâmbindu-ți, ce ai face? Ce I-ai spune?

Acum că spui asta, cred că Dumnezeu e în fiecare necunoscut care ne zâmbește. O să îi dau o îmbrățișare cu prima ocazie și o să-i spun “mulțumesc pentru tot” 🤗.

Urmărește-l pe Jorge pe: INSTAGRAMFACEBOOK

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *