Laura Maier, “un suflet bun care călătorește prin această lume și speră să nu deranjeze pe nimeni în timp ce face asta.”

SCURTĂ DESCRIERE

NUME: Laura Maier

DATA NAȘTERII: 16 august 1999

LOCUL NAȘTERII: Graz, Austria

OCUPAȚIE: tiktoker, cântăreață

Laura.. cum (mai) este viața la 22 de ani?

Viața la 22 de ani este chiar amuzantă pentru mine. E un mix între energia unui copil fără griji și energia unui adult care încearcă să devină responsabil. E cea mai experimentală și vie perioadă din viața mea de până acum!

Felicitări pentru ceea ce ai reușit profesional până în prezent! Mie personal îmi place mult ceea ce transmiți.

Îți mulțumesc mult de tot!

Ce înseamnă pentru tine succesul pe care îl ai pe rețelele de socializare? Îți mai aduci aminte cum s-a ajuns la asta? Cum ai început să ai succes…

Pentru mine, succesul din online este o confirmare că sunt și fac ceea ce trebuie să fac în momentul acesta, în această experiență a Sufletului meu pe Pământ. Cum s-a ajuns la asta? Printr-o joacă la început, sinceră să fiu. De plictiseală, pe timp de pandemie, mi-am instalat Tiktok-ul și am început să dansez. Da, inițial eu dansam pe Tiktok. Nu știam unde mă duce sau dacă mă duce undeva, dar era distractiv. Doar ulterior, după vreo 6 luni mi-am dat seama că vreau să folosesc platforma pentru alceva, respectiv să prezint oamenilor cum văd eu lumea și cum mă raportez la ea.

Desigur, la început nu eram sigură dacă îmi e dat să fac asta, aveam dubii, dar am zis să încerc. Am postat 4 videoclipuri cu subiecte spirituale și personale, toate într-o singura zi, și toate au devenit virale pe loc. Acela a fost semnul meu că da, îmi e dat să fac asta.

Dar care este scopul tău? În ce scop ai vrea să profiți de ceea ce ai obținut? Să transmiți ce?

Scopul meu este să ajung să mă simt liberă în pielea mea și să transmit oamenilor energia necesară care să-i facă și pe ei să se simtă liberi în ființa lor. Deci libertatea e cumva scopul: libertatea de exprimare, libertatea de a fi cine sunt eu cu adevărat. Cred că afișarea asta reală a mea și a credințelor mele în online mă duc și pe mine mai aproape de self-worth și self-love. Pentru că, până la urmă, totul a plecat cumva experimental, postând niște videoclipuri, și mai departe a rezultat o întreagă experiență de cunoaștere și acceptare,experiență pe care o trăiesc și acum.

Te sperie responsabilitatea pe care o ai?

În principiu, nu. Toate informațiile pe care le comunic rezonează așa de mult cu ființa mea, încât mă simt în siguranță să postez acele informații și îi simt în siguranță și pe cei care vizionează videoclipul. Desigur, uneori mai apare teama ca nu cumva vreodată să postez ceva greșit sau cu impact negativ, dintr-un moment de inconștiență. Sper doar să nu fie cazul de așa ceva, sau dacă va fi, să fiu capabilă să-mi remediez greșeala.

Tu cânți și cânți frumos. Unde se situează în acest moment, pe lista de priorități, muzica?

Mulțumesc frumos!! Mult timp muzica a fost pe “scaunul de rezervă”, dar deja simt cum se ridică de acolo și își face pregatirea să intre pe teren. Simt că în curând e posibil chiar să devină obiectul centrului atenției în viața mea. Sunt curioasă și eu să văd ce mi se rezervă pe planul acesta.

La ce visezi cel mai mult?

Dacă mă întrebai asta acum 2 ani, răspunsul ar fi fost că îmi doresc să devin o cântăreață și compozitoare cu renume internațional de mare success. Acum, ceea ce îmi doresc este libertate, fericire și împlinire. Mă concentrez pe ce sentimente vreau să trăiesc, iar mai departe las Universul să îmi aducă experiențele care îmi vor tresări acele stări. Sunt curioasă totuși dacă acestea se vor îndeplini și cu ajutorul visului meu din trecut. Mă las surprinsă.

Îmi poți dezvălui 5 lucruri pe care ai vrea să le știe cei care citesc acest interviu despre tine și pe care doar prietenii apropiați le cunosc?

  • Am un covor alb în casă. Stresez pe toată lumea când vine la mine să nu mi-l păteze.
  • Dormitorul meu e sacru, nu las decât prietenii foarte apropiați să intre în el… uneori nici chiar pe ei.
  • Ori îmi organizez exact ziua pe obiective, ori mă simt prost toată ziua că nu sunt suficient de organizată. Nu e cale de mijloc.
  • Pot să devin destul de dură și directă când dau un sfat. Dacă unui străin aș avea răbdare să îi tot explic ceva cu săptămânile, cu oamenii apropiați nu e așa. La ei îmi doresc să învețe cât mai repede ca să nu mai sufere și atunci tind să arunc toată informația grea direct în față. Nu e întotdeauna cea mai bună abordare. Lucrez la asta!!
  • Sunt mai amuzantă și caternică decât se vede în online.

(Chiar mi-am întrebat prietenii și răspunsurile acestea sunt date de ei.)

Se vorbește mult despre bullying-ul online. Te-ai lovit de această situație?

Da, m-am lovit. Deși nu îmi place să o consider ca fiind așa, momentan este o situație normal de zi cu zi. Pe mine nu mă mai afectează, decât poate în anumite momente de slăbiciune, dar e deja rar asta. Sfatul meu pentru cei care trec prin bullying este să vadă situația în următorul fel: Tu când ești fericit, simți nevoia de a da comentarii negative altor oameni pe internet? Nu! Când ești fericit, automat propagi fericire și în jurul tău, conștient sau inconștient. Dar când ești supărat, tinzi să vezi totul negativ în jurul tău? Probabil că da. Așa este si cu aceste jigniri din online. Dacă cineva stă să propage negativitate, prin comentarii, înseamnă că in interiorul lui stă o nefericire. Detașează-te și vezi că nu are nicio legătură cu tine comentariul, ci strict cu acea persoană.

Cum se vede Laura Maier prin ochii ei?

Un suflet bun care călătorește prin această lume și speră să nu deranjeze pe nimeni în timp ce ea face asta.

Cum este Laura ca cea mai bună prietenă?

Implicată, directă, prezentă, te motivez să vezi potențialul tău maxim.

Ce faci atunci când treci printr-o perioadă în care te simți descurajată sau tristă?

Încerc să îmi dau voie să iau o pauză. Chiar îmi spun asta în vocea minții “Îmi dau voie să iau această pauză!”. Îmi ofer cât timp am nevoie, pentru că merit asta și știu că atunci când voi fi capabilă, mă voi pune din nou pe picioare.

La 22 de ani există frici? Cum arată fricile tale?

O singură frică pe care aș avea este frica de eșec, ceea ce cred că e o frică generală. În principiu nu mă gândesc și nu mă las ghidată de ea. Am încredere că totul se întâmplă exact așa cum trebuie, la momentul potrivit și pentru binele meu suprem.

Care este legătură ta cu cristalele?

Lucrez mult cu energia lor. Le port. Îmi place să îmi atingă pielea, simt că așa funcționează cel mai bine pentru mine. Mereu am măcar un cristal la gât.

Ce cristale recomanzi pentru mai multă iubire de sine, pentru liniște și pentru creativitate?

Recomand cel mai cunoscut cristal, Cuarțul Roz. Deși poate pare clișeic deoarece, dacă e un cristal adus într-o conversație, probabil acesta e, e unul foarte puternic în ochii mei. Când îl port parcă am un val de căldură care se propagă din interioarul meu și mă ajută să acționez doar cu iubire.

Care este cristalul tău norocos?

Labradoritul. Parcă mă ține conectată în energia mea și mă simt “In my power!” când îl port.

Dacă într-o zi, mergând pe stradă, din mulțime L-ai vedea pe Dumnezeu zambindu-ți, ce ai face? Ce I-ai spune?

Aș fugi zâmbind direct în brațele lui. L-aș ruga să mă țină de mână și să mergem la o plimbare.

Urmărește-o pe Laura Maier pe: TikTokINSTAGRAM, FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *