“Cea mai mare liniște sufletească mi-o dă Dumnezeu” [HERA]

Înzestrată cu talent, frumusețe, blândețe și ambiție, Hera este una dintre cele mai noi apariții în industria muzicală românească. Bineînțeles, contactul cu muzica s-a produs în urmă cu mulți ani, iar prima apariție memorabilă a fost cea de la X Factor în 2019, acolo unde a ajuns în finală, urmată de cea de la Eurovision (locul 3), însă drumul artistei pare că abia acum începe cu adevărat. A ales să fie artist independent, iar eu sunt aici să o susțin cu drag și cu încredere.

Nu este ușor să reușești, dar nici imposibil. De ce ai ales să fii artist independent?

Mi-am dorit să fac totul așa cum vreau eu, în ritmul meu, în condițiile mele, fără presiune de orice fel, să fiu singura responsabilă de rezultat.

HERA… Ce asemănări există între tine și zeița Hera? 😊

Homer o descria pe zeița Hera ca fiind încăpățânată și certăreață și pot spune că mă mai regăsesc în aceste două caracteristici, dar nu cred că la aceeași intensitate ca la ea… cel puțin așa îmi place să cred😁.

Când spun MUZICĂ, ce îți trece prin minte?

MUZICĂ=VIAȚĂ, este pretutindeni, în amintirile noastre, în sufletele noastre, asculți ceva ce nu ai mai auzit de ceva timp și trezește în tine sentimente, de nostalgie, de dor, câteodată cred că nu ne dăm cu adevărat seama cât de prezentă este în viața noastră și cât de importantă.

Cum vizualizezi succesul? Dar succesul tău?

Succesul pentru mine înseamnă acel moment când simt că muzica mea a ajuns la cât mai multe suflete, când lansez o piesă nouă  și primesc un feedback ce îmi bucură inima, pentru mine este un succes.

Cât de mult consideri că te-a ajutat experiența X Factor?

Foarte mult, după un așa concurs, mai ales când ajungi până în finală, se adună momente de emoții, trăiri, am învățat să fiu mai sigură pe mine, să mă adaptez în condiții de stres, să fac față presiunii, toate aceste lucruri sunt importante pentru un artist și viitorul lui.

Ce consideri că te ajută mai mult în carieră: un număr mare de abonați pe Youtube și un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare sau apariția pe scenele marilor festivaluri?

În ziua de azi cred că sunt importante amândouă, este totuși un cerc vicios, ai nevoie de fun-base ca să ajungi la festivaluri, ai nevoie de festivaluri ca să ajungi și mai cunoscut, cred că ține de tine ca artist să încerci pe toate fronturile.

Care sunt următoarele mișcări pe care le-ai planificat în ceea ce privește activitatea profesională?

Urmează o nouă piesă cu unul din colegii mei de la DarkViolet Records, este prima mea piesă în colaborare cu cineva de când am luat-o pe drumul de solo artist.

Piesa “Love is Real” este pentru cei care au suferit din dragoste și le este teamă să aibă din nou încredere. Cât de repede îți revii tu după o decepție?

Îmi revin greu, pentru că atunci când într-un final cobor barierele și accept să devin vulnerabilă în fața iubirii, o fac cu toată inima, însă după o decepție poți avea și un moment de claritate care să schimbe totul și să zici… “e mai bine așa”.

Cum se simte iubirea adevărată in inima ta?

Este înțelegătoare, necondiționată și multă și nu vorbesc doar despre iubirea pentru partenerul de viață, avem ce iubi pe lumea asta, trebuie doar să o facem.

La ce visezi cel mai des?

Recent visez și îmi doresc o familie a mea, cred că a venit momentul, am pus mult timp cariera pe primul loc, dar acum cred că le pot face pe amandouă, tot timpul există soluții, trebuie doar să vrei.

Știm cu toții că pentru un artist nu există nimic mai important decât muzica. Cu toate astea, ce alte pasiuni mai ai?

Îmi place mult să călătoresc, să am parte de experiențe noi, am rolele tot timpul în mășină, oriunde merg să îmi fie la îndemână dacă vreau să mă plimb, recent mi-am descoperit pasiunea de a crea bijuterii și cred că o să dau curs la acest lucru.

5 lucruri pe care ai vrea să le știe cei care citesc acest interviu despre tine și pe care doar prietenii apropiați le cunosc?

Că sunt încăpățânată, că îmi place să dețin controlul, că sunt o mare iubitoare de animale, sunt vegetariană și o romantică convinsă.

În viață trebuie să ne îngrijim de trei aspecte importante: minte, trup și suflet. Cât timp aloci fiecăruia și ce anume faci pentru fiecare?

Încă îmi caut echilibrul, nu reușesc tot timpul să mă ocup de mine așa cum mi-aș dori. Pentru minte – încerc să citesc o carte bună, să vizionez un film, o piesă de teatru; pentru trup – mult sport, multe plimbări cu bicicleta, cu rolele, alergat în parc, iar pentru suflet – aici e provocarea cea mai mare, încerc să îmi fac mici bucurii ce îmi aduc o stare de bine, obișnuiesc să mă rog, sunt recunoascătoare pentru ce am primit în viața asta și cea mai mare liniște sufletească mi-o dă Dumnezeu.

Dacă într-o zi, mergând pe stradă, din mulțime L-ai vedea pe Dumnezeu zâmbindu-ti, ce ai face? Ce I-ai spune?

Sunt o persoană foarte emotivă, citind întrebarea, primul gând a fost că aș plânge, i-aș mulțumi și L-aș îmbrățișa de ar fi cu putință.

Fii la curent cu activitatea artistei Hera pe Instagram, Facebook si Youtube!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *