2017 a fost anul in care mi s-a implinit cel mai mare vis [Anamaria Ionescu]

Frumoasa Ana, 2017 a fost un an cu schimbari majore in viata ta: ai renuntat la job si ai devenit mamica. Cum ai caracteriza pe scurt acest an?

Anamaria: Clar a fost un an al schimbarilor. A fost anul in care mi s-a implinit cel mai mare vis.

Multi dintre noi obisnuim sa facem la fiecare inceput de an o lista cu rezolutii. A ta cum arata? Te-ai gandit ce vrei sa faci pe plan profesional?

Anamaria: Cred ca este primul an in care nu mi-am facut planuri. Tot ce-mi doresc este sa fiu/fim sanatosi ca sa ne putem creste copilul frumos. Eu sunt o persoana activa si cu siguranta nu voi putea sta mult timp departe de job. Am ceva planuri dar voi vorbi despre ele la momentul potrivit.

Desi consider ca nu exista alta meserie mai potrivita pentru tine decat cea in televiziune, sincer, te-as vedea ocupandu-te de propriul blog. Simt ca ai avea foarte multe experiente de impartasit (iar eu m-as abona prima).

Anamaria: Sa fiu sincera, m-am gandit la acest lucru si nu ar fi exclus sa fac ceva in sensul acesta. Dar daca se va concretiza, cu siguranta va fi putin diferit de ceea ce gasim acum in domeniul acesta.

Trecand la statutul tau prezent, ma gandesc ca atunci cand devii mamica se schimba cateva aspecte in viata ta si te schimbi tu ca persoana. Ce schimbari ai simtit ca au avut loc in ceea ce te priveste?

Anamaria: Daaaaa, se schimba aproape tot. Simt ca am inceput o alta viata. Sunt o alta eu (n.r.: rade).

Ce ti se pare cel mai greu la acest “statut”?

Anamaria: Imi este teama sa nu iau vreo decizie proasta in ceea ce priveste copilul.

Sincer, cum a fost o perioada sarcinii? Mi-a fost dat in ultima perioada sa intalnesc mamici care sustin este o amagire sa crezi ca in cele 8-9 luni de sarcina esti o.. “diva care traieste in puf”.

Anamaria: Pentru mine nu a fost o perioada foarte usoara, dar nice prea grea. Am avut o sarcina joasa si a trebuit sa stau in ultimele doua luni mai mult in casa.

Cum este Ilinca?

Anamaria: Este un copil foarte cuminte. Chiar ne miram de acest lucru pentru ca niciunul dintre noi doi nu este prea linistit (n.r.: rade).

Cum este Tudor ca tata?

Anamaria: Este asa cum mi-l imaginam si imi doream sa fie. Responsabil si iubitor.

Cum esti tu ca mama? Incepi sa te asemeni cu mama ta? Te intreb pentru ca, oricat de tare ne-ar “enerva” grija exagerata pe care o au mamele, ajungem la vorba lor: “O sa fii si tu mama si o sa vezi cum e”.

Anamaria: Au trecut doar 6 luni de cand sunt mama si nu-mi prea dau seama daca ma aseman cu mama sau nu, dar pot sa spun ca deocamdata sunt putin cam exagerata cu grija fata de copil. Vom vedea pe parcurs daca ma voi relaxa sau nu. Sper sa da.

Sa ne inchipuim ca intr-o zi te reintalnesti cu tine, copila de la 15 ani, ce ti-ai spune?

Anamaria: Ca ma asteapta lucruri frumoase. Si ca va trebui sa muncesc pentru tot ceea ce mi-am propus, dar voi reusi.

Acum, scrie-i Ilincai trei sfaturi pe care sa le citeasca la 15 ani.

Anamaria: Sa invete, sa fie sincera si perseverenta.

In afara de depresia de dupa nastere, ai avut vreun alt moment de cumpana?

Anamaria: Am fost norocoasa si am trecut repede peste acel episod datorita familie mele. Din fericire nu am mai avut niciun moment de cumpana.

Ana, daca intr-o zi ai merge pe strada si din multime L-ai vedea pe Dumnezeu privindu-te si zambindu-ti, ce ai face? Ce I-ai spune?

Anamaria: Multumesc!

Urmareste-o pe Anamaria: Facebook  Instagram

Sursa Foto: www.facebook.com/AnamariaStancuIonescu

Comments

  1. Pingback: "Este important să te asculți și să vezi ce îți lipsește" [Anamaria Ionescu/Vorbește lumea] - Interviuri cu Mia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *